Altergen*Crema 25G

0 Orders
#
In stock
941L

Description

ALTERGEN*CREMA 25G

Krem me acid hialuronik dhe sulfadiazine argjendi.

Indikacionet terapeutike
Profilaksi ne trajtimin lokal te plageve, ulcerave (edhe atyre varikoze) dhe abrazioneve.

Kremi vendoset ne një shtresë uniforme të shpërndarë prej 3ml, 1-2 herë në ditë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Altergen*Crema 25G”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by