Amido di Riso Hoffmann Sella

0 Orders
#Sell a001
In stock
700L

Description

Amido di Riso Hoffmann Sella

Niseshteja e orizit Hoffmann Sella

6 bustina praktike me 25 gr

Ideale për banjë për fëmijë sidomos në verë. Qetëson sikletin e sudaminës, duke eliminuar skuqjen dhe pikat e kuqe. E lë lëkurën të butë dhe të freskët.

Sa më mirë te tretet për efektivitetin maksimal.

Veprimi: qetësues

Indikacionet:

  • Gjithmonë gjatë banjës;
  • Në muajt e verës për të dhënë freski;
  • Gjatë rrjedhës së acarimeve të lëkurës.

Si të përdoret:
Hidheni përmbajtjen e një bustine në ujin e ngrohtë të banjës dhe lëreni të shkrihet.

 

Brand

Sella

Additional information

Formulimi

Sasia

25 g

Grup-mosha

,

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Amido di Riso Hoffmann Sella”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by