Aneroid blood pressure kit Basic BP AG1-20

0 Orders
#Microlife 003
In stock
1,650L

Description

Aneroid blood pressure kit Basic BP AG1-20

Aparat tensioni aneroid

Aparati  i presionit të gjakut aneroid është një pajisje jo-automatike, matëse e presionit të gjakut për përdorim në pjesën e sipërme të krahut .Ajo ofron besueshmëri të provuar dhe performancë superiore me një çmim ekonomik. Me mekanizmin e përparuar të pandërprerë dhe llambën ergonomike me valvola të plota, kompleti i presionit të gjakut aneroid ju siguron një matje të saktë dhe të qëndrueshme. Sidoqoftë, pranga e saj e qëndrueshme prej najloni, kushineta e shkallës së lartë dhe aneroidi i poshtëm sigurojnë funksionim të qëndrueshëm. E gjithë njësia ruan në një qese me zinxhir për transportueshmëri të lehtë.

Matjet nuk duhet të ndodhin shpejt njëra pas tjetrës, pasi përndryshe, rezultatet do të falsifikohen. Prandaj prisni për disa minuta në një pozicion të relaksuar, ulur ose shtrirë, para se të përsërisni një matje tjetër.

Mos harroni: vetë-matja do të thotë kontroll, jo diagnostikim ose trajtim. Vlera të pazakontaduhet të diskutohet gjithmonë me mjekun tuaj. Në asnjë rrethanë nuk duhet të ndryshoni dozat e çdo ilaçi të përshkruar nga mjeku juaj.

Brand

Microlife®

Additional information

Formulimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aneroid blood pressure kit Basic BP AG1-20”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by