Anti – Dandruff Shampoo For Dry Hair

0 Orders
#
In stock
1,960L

Description

Anti – Dandruff Shampoo For Dry Hair

200ml

Zbokthi i thatë, Shampo e formuluar veçanërisht për humbjen e flokëve ndihmon në eliminimin e luspave të thata të vazhdueshme që shfaqen në lëkurën e kokës, ndërsa pastron thellë poret.
Zbokthi i thatë karakterizohet si një gjendje shqetësuese kronike e lidhur ngushtë me rënien e flokëve për shkak të mosfunksionimit të kokës.
Qetëson skuqjen dhe acarimin e lëkurës; lehtëson kruajtjen e kokës së thatë me luspa të vazhdueshme
Rivendos ekuilibrin normal të rehatisë së flokëve dhe lëkurës.

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by