Anti-Oiliness Shampoo

0 Orders
#
In stock
1,760L

Description

Anti-Oiliness Shampoo

200ml

Baza e tij e larjes nuk është lipidike duke hequr në mënyrë efikase papastërtitë dhe duke parandaluar yndyrosjen e flokëve shumë shpejt.
Agjentë të pasur qetësues dhe anti-pruritus pastrojnë flokët butësisht duke i ofruar gjallëri dhe vëllim flokëve të yndyrshëm.

 

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by