Anti-Plaque Toothbrush

0 Orders
#Pierre Fabre 018
In stock
450L

Description

Elgydium Anti-Plaque Toothbrush

ELGYDIUM ANTI-PLAQUE është një furçë dhëmbësh me fije të kryqëzuara që janë veçanërisht të efektshme kundër pllakave dentare bakteriale. Fijet mundësojnë që ajo të heqë më shumë pllaka dentare sesa një furçë dhëmbësh e rregullt.

Fijet e Tynex® të furçës së dhëmbëve ELGYDIUM ANTI-PLAQUE janë të rrumbullakosura me disk diamanti që e bëjnë atë ideal për larjen e dhëmbëve dhe është i butë për dhëmbët dhe mishrat. Koka e saj e zgjatur është gjithashtu e përshtatshme për gojë të vogla.

  • Fijet e rrumbullakosura imët
  • Dizajn praktik i dorezës për një rehati më të madhe

E disponueshme në barnatore dhe farmaci.

Në dispozicion me fije të buta, dhe mesatare të mesme ose të forta.

  • Mbajtësja: Dizajn ergonomik
  • Kapuçi mbrojtës: Higjenë optimale
  • Fijet prej tinex, ekstremitete të rrumbullakosura, larje jo abrazive

Efektive për:

  • Prishja e dhëmbëve tek të rriturit
  • Pllakat dentare

Përdorimi:
Për pastrim tri herë në ditë pas ngrënies, me një pastë dhëmbësh të formuluar për të luftuar pllakat dentare.

Brand

Elgydium

Additional information

Laboratori

Pierre Fabre

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Anti-Plaque Toothbrush”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by