ANTIHEMOROIDALE 10SUPP

0 Orders
#
In stock
278L

Description

ANTIHEMOROIDALE 10SUPP

Antihemorroidale – supozitorë është një bar anestezik lokal dhe antiseptik që përdoret në mjekimin e hemorroideve.
Përbërësit aktivë të këtij bari janë: efedrinë klorhidrat, lidokainë klorhidrat, bismuth subgalat, oksid zinku, balsam Peru dhe vaj ricini.
Efedrina klorhidrat, në sajë të veprimit vazokonstriktor në membranat mukoze, e zvogëlon kongjestionin.
Lidokaina klorhidrat është një anestezik lokal dhe roli i saj në këtë bar është të qetësojë dhimbjet në hemorroide.
Bismuthi subgalat ka veti mbrojtëse të membranave mukoze, veti adstrigjente të dobëta dhe veti antiseptike të lehta.
Oksidi i zinkut në këtë bar lehtëson irritimin lokal të shkaktuar nga hemorroidet.
Balsami peruvian ka një veprim antiseptik të lehtë, ai merr pjesë në këtë bar meqenëse jep një qetësim simptomatik të hemorroideve.
Vaji i ricinit është i njohur për vetitë e tij laksative.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ANTIHEMOROIDALE 10SUPP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by