Antiperspirant Spray

0 Orders
#
In stock
1,620L

Description

Antiperspirant Spray

60ml

Ofron një mbrojtje 24-orëshe të trupit pasi zvogëlon djersitjen natyrale dhe lejon lëkurën të marrë frymë.
LLOJI I LEKURES: Lëkurë e ndjeshme

-Zona të lokalizuara siç janë: sqetullat, këmbët, duart (“pëllëmbët e djersitura”)
-Probleme me këmbët për shkak të aromave të pakëndshme, kruajtjes, këmbës së atletit
-Aroma të pakëndshme në zonën nën sqetull
-Hiperhidroza e fytyrës dhe trupit
-Irritim ose skuqje për shkak të djersitjes
-Djersitja e tepërt për shkak të stresit, nervozizmit, shqetësimit

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by