Antipiol – Golapiol spraj për fytin për të rritur

0 Orders
#Antipiol 002
In stock
450L

Description

Antipiol – Golapiol spraj për fytin për të rritur

Ekstrakti hidroalkoolik i Propolisit (98.8%) përmban bioflavonoide në sasi optimale duke ofruar një veprim të fortë antibakterial dhe antiinflamator. E pajisur me një nebulizer të dozuar paraprakisht është praktike dhe e lehtë për t’u përdorur në sajë të kanulës së rregullueshme 360°. Nuk përmban gaz propulues.

Udhëzime mbi përdorimin

Sprucojeni në gojë duke e shtypur 2 herë bombolën. Përsëriteni aplikimin 3-4 herë në ditë. Tundeni para përdorimit. Mbajeni larg fëmijëve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Antipiol – Golapiol spraj për fytin për të rritur”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by