Antirougeurs Unify Soin Unifiant SPF30

0 Orders
#
In stock
3,150L

Description

Antirougeurs Unify Soin Unifiant SPF30

30ml

Në një gjest të vetëm, ky kujdes synon, qetëson dhe korrigjon skuqjen e fytyrës.
Lëkura është e hidratuar, e zbutur dhe e ndritshme ditë pas dite.
Ekspertiza e kujdesit të lëkurës, bukuria e përbërjes për një përfundim natyral dhe jetëgjatë.
Një hije universale që përshtatet me shumicën e toneve të lëkurës për një efekt natyral unifikues dhe shkëlqyes.
Cilësia e saj jo e yndyrshme e lehtë e lë lëkurën të butë dhe të rehatshme gjatë gjithë ditës.

Brand

Avene

Avene, një histori e pasur që fillon në një fshat të vogël në jug të Francës. Fshati i lashtë dhe piktoresk i Avène ndodhet në luginën Orb, në zemër të Parkut Natyror Rajonal Haut Languedoc. Avene, përtej kufijve! Është një marrëdhënie e bukur dhe e vërtetë e besimit që po vendoset në të gjithë botën, midis Laboratorëve Dermatologjik të Avène dhe konsumatorëve. Besim në virtytet dermatologjike të ujit termal Avène me të cilin janë pasuruar të gjitha produktet, por edhe besimi në rëndësinë e formulimeve gjithnjë inovative.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by