Antispot AHA Lightening

0 Orders
#
In stock
2,300L

Description

Antispot AHA Lightening

30ml

Xhel i zbardhur i njollave të lëkurës.

Xhel zbardhues i aplikuar në vend në njollat u shfaq në fytyrë, duar dhe trup për shkak të moshës, ekspozimit në diell, shtatzënisë ose përdorimit të kontraceptivëve oral. Redukton njollat ekzistuese dhe mbron rishfaqjen e tyre. Ofron uniformitet kromatik.

Maksimizoni efektin e ndriçimit të njollave në procesin e depigmentimit.

Rekomandohet mbrojtje shtesë me Suncare SPF 50

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by