Antispot Antispot Cream SPF50+

0 Orders
#
In stock
2,200L

Description

Antispot Antispot Cream SPF50+

50ml

Formuluar posaçërisht për të respektuar lëkurën e ndjeshme dhe për të luftuar problemet e pigmentimit. Redukton njollat kafe ekzistuese – njollat dhe mbron rishfaqjen e tyre.
Ofron UVB 15 me mbrojtjen më të lartë UVA (5*) nga dielli, përgjegjës për hiper pigmentimin dhe shenjat e fotografimit (rrudhat, lëkundja e lëkurës).

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by