Apis Forte

0 Orders
#Pharmalife 012
In stock
950L

Description

Apis Forte

Spray oral – 30 ml

Balsamike dhe qetësuese të mukozës së gojës. Është i dobishëm në inflamimet e gojës dhe të fytit.

Shtesë ushqimore me Propolis dhe vajra esenciale të mentes, timus dhe salvia.

Apis Forte – Spray oral, i nevojshëm për tu përdorur në inflamacionet e fytit dhe të mukozave të kavitetit oral.

Apis Forte është i dobishëm në inflamacionet e dhimbshme  dhe infeksionet e fytit dhe mukozës orale, siç janë faringitet dhe tonsilitet, sidomos në fazën akute.

Mente: Ndihmon në lirimin e rrugëve respiratore

Timus dhe Salvia: ndihmojnë ne mirëqënien e fytit dhe hundës.

Mënyra e përdorimit:

Bëni 3-4 sprucime në zonën e kavitetit oral, tre herë në ditë.

RUAJTJA:

Mbaheni në një vend të freskët dhe të thatë. Mos e ekspozoni ndaj nxehtësisë së tepruar.

Paralajmërime:

Konsultohuni me mjekun tuaj përpara se ta përdorni, nëse jeni shtatzëne, në fëmijët nën moshën 14-vjeç dhe në të moshuar. Në sëmundjet akute ose kronike (jo më tepër sesa 6-8 javë). Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Mbajeni larg fëmijëve nën moshën 3-vjeç.

Brand

Apis

Additional information

Formulimi

,

Sasia

30 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Apis Forte”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by