Aptamil Comfort 1 – 800 gr

0 Orders
#Aptamil 004
In stock
2,550L

Description

Aptamil Comfort 1 –  800 gr

* 0-6 muaj

Është një formulë foshnjore e kompletuar, e përgatitur posaçërisht për të plotësuar nevojat nutricionale të bebeve tuaja në stadet e hershme të zhvillimit të tyre – nga lindja deri 6 muaj.

Formulë e patentuar e gjeneratës së ardhshme, që kombinon përzierjen tone unike të elementeve me proçesin tonë unik dhe të avancuar. Pas kësaj periudhe rekomandohet të kalohet gradualisht nga stadi 1 tek stadi 2 (Aptamil 2).

Ingridientët: Përzierje unike prebiotikësh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikësh (HMO 3”GL); LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumëfishe të pangopura); proteina; vitamina; antioksidantë; hekur; kalcium dhe minerale të domosdoshme për rritjen e shëndetshme të bebes (në sasitë dhe raportet e rekomanduara).

Alergjenë: qumështi, peshku, soja.

Përbërja ne 100ml qumësht të përgatitur:

Energji 285kj/68 kcal ; Yndyrna 3.2g : (te ngopura 1.4 g, Acide yndyrore shumefishe te pangopura 0.5g, (ALA) 51.4mg, LCPs² 0.03g, (DHA) 17.0mg, (ARA) 8.8mg); Karbohidrate 8.2g: (sheqer 8.1, laktoze 7.8g, inositol 6.6mg); Fibra 0.6g: (GOS³ 0.5g, FOS³ 0.08g, 3’GL (HMO)⁴ 0.015g) Proteina 1.4g; Vitamina: Vitamine A 60μg, Vitamine D 1.7μg, Vitamine E 0.77mg, Vitamine K 5.9μg, Vitamine C 9.0mg, Vitamine B1 0.05mg, Vitamine B2 0.14mg, Vitamine B3 0.46mg, Vitamine B6 0.05mg, Acid folik 13μg, Vitamine B12 0.17μg, Biotin 1.8μg, Acid Pantotenik 0.49mg, Minerale; Natrium 23mg, Kalium 78mg, Klorid 54mg, Kalcium 73mg, Fosfor 50 mg, Magnez 7.1mg, Hekur 1.0mg, Zink 0.50mg, Baker 0.05mg, Mangan 0.005mg, Fluor <= 0.006mg, Selen 3.1μg, Jod 13μg, L-karnitine 2.00mg, Koline15mg, Taurine 5.1mg, Nukleotide 2.4mg, Karbohidrate jokalorike 0.2g

Doza standarte: Aptamil 1 Pronutra ADVANCE= 90 ml ujë + 3 lugë matëse
Paketim në Eazy Pack 800gr.

*Shenim i rendesishem

Qumeshti i gjirit esht ushqimi ideal per rritjen e shendetshme dhe zhvillimin e foshnjave e te femijeve.

Ai mbron nga diarreja dhe semundjet e tjera

*Kujdes:

Perpara se te vendosesh te plotesosh ose zevendesosh qumeshtin e gjirit me kete produkt, keshillohuni me mjekun ose personin qe ofron kujdes shendetesor per nenen dhe femijen.

Brand

Aptamil®

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aptamil Comfort 1 – 800 gr”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by