Aptamil Comfort 1 – 400 gr

0 Orders
#Aptamil 003
In stock
1,590L

Description

Aptamil Comfort 1 –  400 gr

* 0-6 muaj

Formulë me përbërje unike që trajton kolikat infantile, konstipacionin si edhe regurgitimin e lehtë nëpërmjet ushqimit. Shkak I ketyre crregullimeve mendohet të jenë: sistemi intenstinal delikat dhe funksionet tretëse të pamaturuara.

Kolikat prekin deri në 20% të bebeve, kapsllëku prek deri 15% të bebeve.

Përbërja:100% proteina hirre të hidrolizuara pjesërisht për të lehtësuar tretjen dhe zbutur jashtëqitjen:

Laktozë e reduktuar ( deri 50% më pak në krahasim me formulën standarte) për të reduktuar shqetësimet abdominale;

ß-palmitat për të përmirësuar përthithjen e yndyrës dhe kalciumit, pakësuar precipitimin e kalciumit që shkakton konstipacion dhe për të zbutur jashtëqitjen;

Përzierje patentë prebiotikësh scGOS/lcFOS (raport 9:1) që përmirëson karakteristikat e jashtëqitjes.

Niseshte që mpiks formulën për të parandaluar marrjen e tepërt të ajrit;

LCPUFAs (omega-3 and omega-6) në sasinë dhe raportin e duhur për të mbështetur zhvillimin e trurit dhe syve;

Antioksidantë, për të mbrojtur trupin e foshnjës nga dëmtimi i qelizave prej radikaleve të lira;

Vitamina dhe minerale esenciale si hekuri, kalciumi, fosfori etj. për të plotësuar të gjitha nevojat nutricionale të foshnjës. Nukleotide që janë blloqe ndërtuese të DNA dhe që gjenden në qumështin e gjirit.

 

Brand

Aptamil®

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aptamil Comfort 1 – 400 gr”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by