Aptamil PRE 800 gr

0 Orders
#Aptamil 011
In stock
2,550L

Description

Aptamil Pronutra Advance PRE

Formulë foshnjore 800 gr.

Është një formulë foshnjore e kompletuar, e përgatitur posaçërisht për të plotësuar nevojat nutricionale të bebeve tuaja në stadet e hershme të zhvillimit të tyre – nga lindja deri 6 muaj. Rekomandohet të përdoret në javët e para të jetës dhe pastaj të kalohet tek Aptamil 1.

Formulë e patentuar e gjeneratës së ardhshme, që kombinon përzierjen tone unike të elementeve me proçesin tonë unik dhe të avancuar.

Pas kësaj periudhe rekomandohet të kalohet gradualisht nga stadi 1 tek stadi 2 (Aptamil 2).
Ingridientët: Përzierje unike prebiotikësh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikësh (HMO 3”GL); LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumëfishe të pangopura); proteina; vitamina; antioksidantë; hekur; kalcium dhe minerale të domosdoshme për rritjen e shëndetshme të bebes (në sasitë dhe raportet e rekomanduara).

Alergjenë: qumështi, peshku, soja.

Përbërja ne 100ml qumësht të përgatitur:

Energji 276 kj /66 /kcal ; Yndyrna 3.4g prej te cilave: (te ngopura 1.5 g, Acide yndyrore shumefishe te pangopura 0.6g, Dokosahekzanoik acid (DHA) 16.5mg); Karbohidrate 7.4g prej te cilave: (sheqer 7.3g, laktoze 7.0g, inositol 7.2mg); Fibra 0.6g prej te cilave: ( GOS³ 0.48g, FOS³ 0.08g) Proteina 1.3g; Vitamina Vitamine A 58μg, Vitamine D 1.6μg, Vitamine E 1.1mg, Vitamine K 5.8μg, Vitamine C 9.2mg, Vitamine B1 0.06mg, Vitamin B2 0.14mg, Vi¬tamin B3 0.43mg, Vitamine B6 0.05mg, Acid folik 14μg, Vitamine B12 0.17μg, Biotine 1.7μg, Acid Pantotenik 0.53mg, Minerale; Natrium 22mg, Kalium 71mg, Klorid 52mg, Kalcium 60mg, Fosfor 41 mg, Magnez 5.4mg, Hekur 0.53mg, Zink 0.48mg, Baker 0.05mg, Mangan 0.003mg, Fluor ≥ 0.006mg, Selen 3.0μg, Jod 13μg , L-karnitine 2.1mg, Koline 22mg,Taurine 5.4mg, Nukleotide 2.3mg, Karbohidrate jokalorike 0.2g

Doza standarte: 100 ml Aptamil Pre Pronutra ADVANCE = 90 ml ujë + 3 luge matëse
Paketim në Eazy Pack 800gr.

*Shenim i rendesishem

Qumeshti i gjirit esht ushqimi ideal per rritjen e shendetshme dhe zhvillimin e foshnjave e te femijeve.

Ai mbron nga diarreja dhe semundjet e tjera

*Kujdes:

Perpara se te vendosesh te plotesosh ose zevendesosh qumeshtin e gjirit me kete produkt, keshillohuni me mjekun ose personin qe ofron kujdes shendetesor per nenen dhe femijen.

Brand

Aptamil®

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aptamil PRE 800 gr”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by