Aptamil Proexpert 400 gr

0 Orders
#Aptamil 010
In stock
1,590L

Description

Aptamil Proexpert 400 gr

Formulë e kompletuar për foshnja me regurgitim dhe refluks të shpeshtë nga 0-12 muaj.

Regurgitimi dhe refluksi janë mjaft të shpeshta në vitin e parë të jetës.

Refluksi ndodh kur përmbajtja e stomakut kthehet në ezofag pas ushqyerjes, me ose pa regurgitim.

Regurgitimi ndodh kur kjo përmbajtje arrin në gojë.

Aptamil Antirefluks përmban një pastë të krijuar nga bishtajat e karobit, e cila e trash formulën, pa ndikuar në përbërjen dhe vlerat ushqimore të saj.

Formulat e zakonshme përdorin niseshten ose drithërat për të mpiksur formulën, të cilat shndërrohen në lëng sapo bien në kontakt me amilazën dhe lëngjet gastrike duke humbur kështu efektin antirefuks.

Bima e karobit dhe raporti kazeinë/hirrë 80:20 ndikojnë në një zbrazje gastrike të ngadalshme dhe që formula të mos preket nga efekti i amilazës duke mbetur e mpiksur në stomak

Kini kujdes!

Aptamil Antirefluks është më i trashë se formulat standarte prandaj rekomandohet të përdoret një biberon me një vrimë, e cila të ketë një madhësi normale për të lejuar rrjedhjen e qumështit.

Përbërja në 100 ml qumësht të përgatitur: Proteina: 1.6 g, Karbohidrate: 6.8 g, Yndyrna: 3.5 g (me prejardhje bimore)hekur: 0.68 mg,calcium: 77 mg, fibra probiotike: 0.40 g etj. Karakteristikat: Pastë e krijuar nga bishtajat e karobit • 0.4g/100ml efektivisht e mpiks formulën;

LCPUFAs (omega-3 and omega-6) në sasinë dhe raportin e duhur për të mbështetur zhvillimin e trurit dhe syve.

Raporti kazeinë/hirrë është 80:20

Nukleotide që janë blloqe ndërtuese të DNA dhe që gjenden në qumështin e gjirit. Vitamina, proteina dhe minerale esenciale si hekuri,kalciumi, fosfori etj, për të plotësuar të gjitha nevojat nutricionale të foshnjës.

Brand

Aptamil®

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aptamil Proexpert 400 gr”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by