ATC Çaj Anti-azmatik Bio

0 Orders
#ATC 002
In stock
180L

Description

Përshkrimi

Përzjerje bimore e pasur me rrënjë të mëllagës dhe gjethe të thundërmushkës që përmbajnë shumë mucilagje e substanca që ndihmojnë në mjekimin e astmës bronkiale.
Zhumbrica, lavandula, e njëmijëfletëshi plotësojnë veprimin antiasmatik dhe ndihmojnë në nxjerrjen e gëlbazës.
Gjethja e thundërmushkës është e efektshme kundër astmës, veçanërisht në fazën e afrimit të krizës.
Ky çaj jep rezultate mjaft të mira ndaj astmës bronkiale nëse përdoret rregullisht.

Përdorimi

Hidhen dy lugë gjelle me bimët në një enë, ku shtohet gjysëm litri ujë i ftohtë.
Ena mbulohet dhe zihet ngadalë për 5 min. Lihet e mbuluar të ftohet për një orë dhe kullohet.
Pihet 3-4 herë në ditë nga një gotë përpara buke. (Mund të ëmbëlsohet me mjaltë ose sheqer).

Përbërësit

Rrënjë mëllage, zhumbricë, njëmijëfletësh, gjethe thundërmushke, lule mëllage të bardhë, lule lavandul, etj.

Brand

ATC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ATC Çaj Anti-azmatik Bio”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by