ATC Çaj Anti-duhan Bio

0 Orders
#ATC 004
In stock
180L

Description

Përshkrimi

Kjo përzjerje përmban bimë mjekësore që përfaqësojnë tre grupe të ndryshme principesh aktive, të cilat kanë edhe efektet kuruese përkatëse ndaj personave duhanpirës.
Bari i bletës dhe murrizi veprojnë ndjeshëm kundër ankthit si dhe janë nxitës të fuqishëm të organizmit. Qumështorja, sanzi dhe angjinarja përmbajnë një bashkësi principesh aktive që mbrojnë mëlçinë dhe veshkat, pasi ulin kolesterolin dhe shtojnë lëngun e tëmthit, gjë që i bën tretës të mirë dhe diuretikë.
Timusi, ekualipti dhe lulja e blirit bëjnë pjesë në grupimin e tretë me rol balsamik dhe jargëzues.

Përdorimi

Masa e një gjysëm luge çaji hidhet në një filxhan ku shtohet ujë i valuar. Mbulohet dhe lihet të pushojë nga 5-10 minuta.
Kullohet dhe pihet i ngrohtë ose i ftohtë sipas dëshirës.
Merren 3-4 doza të tilla në ditë.

Përbërësit

Ekualipt, timus vulgaris, angjinar, rrënjë sanzi, qumështore, bar blete, lule bliri, lule murrizi etj.

Brand

ATC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ATC Çaj Anti-duhan Bio”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by