ATC Çaj Anti-reumatizmal Bio

0 Orders
#ATC 007
In stock
180L

Description

Përshkrimi

Dëllenja si një mjet i mirë diuretik ndihmon në jashtëqitjen e klorureve dhe të azotit në formën e uresë duke vepruar në reumatizmën e kyçeve. Hithra nxit qarkullimin e gjakut në lëkurë dhe krahas lehtësimit të dhimbjes ka vitamina si A1, B2, C dhe K.
Rozmarina është një mjekues i mirë për reumatizmin artikulor.
Rrënja e gjuhënuses përmban saponina, heterozid flavonik , pak essence, etj të cilët i japin veti çajit që të nxisë urinimin (diuretik) dhe të pakësojë acarimet e rrugëve urinare dhe të reumatizmës.
Fletët e mështeknës përmbajnë saponinë, rrëshirë, vitamina C, taninë katerike dhe flavonoide që shtyjnë veprimin diuretic dhe ndihmojnë në lehtësimin e reumatizmës dhe të dhimbjes së kyçeve.
Lëvorja e shelgut në sajë të salicinës që ka liron acidin salistik nga trupi i njeriut, prandaj rekomandohet kundër reumatizmit kronik.

Përdorimi

Një lugë gjelle me bimë hidhet në një enë ku shtohet një gotë me ujë që valon, lihet 10-15 min, kullohet dhe lëngu lihet mënjanë. Në mbetjet e bimëve shtohet një gotë me ujë dhe përmbajtja zihet për 5 min.
Pasi ftohet, kullohet dhe çaji që del përzihet me të parin. Pihen 2-3 gota në ditë.
Kura vazhdon për 2-3 javë dhe pas një ndërprerje prej 10 ditësh mund të rifillohet përsëri.

Përbërësit

Lule shtogu, fletë betulle, fletë hithre, fletë frashëri, rozmarinë, dëllenjë e zezë, lëvore shelgu, rrënjë grami, rrënjë gjuhënuese, etj.

Brand

ATC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ATC Çaj Anti-reumatizmal Bio”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by