ATC Çaj Fletë Mente Bio

0 Orders
#ATC 013
In stock
180L

Description

Përshkrimi

Fleta e mentes është e pasur me mentol dhe substanca tanike.
Çaji i mentes ndikon në qetësimin e sistemit nervor.
Ndër të tjera ndihmon në largimin e gazrave nga zorrët, nxit funksionimin e tëmthit si dhe përdoret kundër heqjes së barkut dhe marrjes së mendve.

Përdorimi

Masa e një luge çaji me përzjerje hidhet në një filxhan ku shtohet ujë i valuar.
Mbulohet dhe lihet për 5 deri 10 minuta. Kullohet dhe pihet i ngrohtë ose i ftohtë sipas dëshirës.
Merren 2-3 doza të tilla në ditë.

Përbërësit

Fletë mente

Brand

ATC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ATC Çaj Fletë Mente Bio”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by