ATC Çaj Gjethe Sene Bio

0 Orders
#ATC 016
In stock
180L

Description

Përshkrimi

Fletët e senës në sajë të heterozideve antrokinotike që përmbajnë, nxisin jashtëqitjen në organizëm.
Sena është një bimë mjaft e njohur, efikase dhe e përdorshme që në kohët më të lashta kundër kapsllëkut. Në shumicën e rasteve çaji mund të ketë një veprim të vonuar meqënëse efekti laksativ shfaqet 10-12 orë pas pirjes së tij.

Përdorimi

Masa e një luge gjelle me gjethe sene, përvëlohet në ujë (masa e një gote normale). Përzjerja lihet deri sa të vaket dhe më pas kullohet dhe pihet e ëmbëlsuar me sheqer sipas dëshirës. Zakonisht çaji merret në darkë, përpara gjumit dhe efektet dallohen që ditën e nesërme.
Një çaj në darkë është më se i mjaftueshëm për një rregullim të jashtëqitjes.
Në rastet ku përdorimi i çajit jep dhimbje në pjesën e barkut (gastrointestinale) rekomandohet ulja e dozave në përgatitje dhe në përdorim. Çaji rekomandohet të përdoret për jo më shumë se dy javë në rast të kundërt rekomandohet këshillimi me mjekun tuaj.

Përbërësit

Gjethe sene

Brand

ATC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ATC Çaj Gjethe Sene Bio”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by