ATC Çaj për kollën Bio

0 Orders
#ATC 027
In stock
180L

Description

Përshkrimi

Rrënjët dhe gjethet e mëllagës së bardhë mbajnë substanca mucilagjinoze (jargëzuese) të cilat zbusin dhe qetësojnë kollën.

Thundërmushka në saj të esencës dhe të fitoncideve që ka, qetëson kollën dhe lehtëson nxjerrjen e gëlbazës.

Lulet e netullës përmbajnë po ashtu lëndë jargëzuese flavonide, esencë, sheqerna e saponinë dhe këshillohen si një mjet zbutës dhe ekspektorant në kollën e zakonshme, në kollën e bardhë dhe në pezmantimet e bronkeve.

Lulëkuqja ka veti qetësuese në sistemin e frymëmarrjes, qetëson kollën dhe mënjanon ngacmimin e saj. Rigoni ndihmon nxjerrjen e gëlbazës si dhe mjekon rrugët e frymëmarrjes.

Përdorimi

Një lugë gjelle nga përzjerja hidhet në një xhezve ku shtohet ujë i ftohtë (masa ujit afërsisht 200 ml) e me pas vihet të zjejë ngadalë, deri sa valon. Hiqet nga zjarri, mbulohet dhe lihet në qetësi për 10 minuta. Kullohet dhe pihet i ëmbëlsuar me mjaltë ose sheqer sipas dëshirës e mund të merren 2-3 çaj në ditë.

Përbërësit

Mëllagë të bardhë, lule bliri, rigon, lule netulle, thundërmushke, lulekuqe, etj.

Brand

ATC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ATC Çaj për kollën Bio”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by