Atc çaj për tensionin Bio

0 Orders
#ATC 037
In stock
180L

Description

Përshkrimi

Bimët e ndryshme mjeksore të këtij çaji, nëpërmjet përbërësve të tyre natyrore dhe aftësive diuretike që kanë, ndikojnë në uljen e tensionit të gjakut,në veçanti, fleta e ullirit, lulja e murrizit, bari i bletës dhe rozmarina rregullojnë qarkullimin e gjakut, fuqizojnë muskulaturën e zemrës dhe ulin presionin e gjakut.
Sherebela është një rregullator mjaft i mirë për qarkullimin e gjakut.
Trëndafili i egër dhe lulja e shtogut ndihmojnë në zbutjen e mukozës së zorrëve dhe furnizojnë organizmin me vitamina C,B,P,K dhe gjithashtu dhe me provitaminën A. Lëvorja e drunakuqit, ndihmon në rregullimin e jashtëqitjes.

Kujdes! Kjo përzjerje nuk zëvendëson medikamentet e tensionit por vetëm mund të ndikojë në uljen e dozës së tyre si dhe të ndihmojë në rigjenerimin e organeve.

Përdorimi

Në masën e një filxhani ujë hidhet një lugë çaji me preparat, që zjen ngadalë deri në vlim. Lihet, i mbuluar për 10-15 min. Kullohet dhe mund të pihet i ngrohtë ose i ftohtë, sipas dëshirës. Rekomandohen 2-3 doza në ditë duke e kontrolluar tensionin.

Përbërësit

Fletë ulliri, lule murrizi, lule shtogu, sherebelë, lëvore fasule, rozmarinë, bar blete, lëvore drunakuqi, trëndafil të egër etj.

Brand

ATC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Atc çaj për tensionin Bio”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by