Avene Akerat 30

0 Orders
#Avene003
Out of stock
2,300L

Out of stock

Description

Formulim i përshtatshëm për t’u aplikuar në zonat skuamoze të lëkurës të gjendura në duar,në bërryla, tek gjunjët dhe në skalp. Veprimi arrihet në sajë të pranisë në të të acidit  salicilik. Prania e ujit termal i jep veti zbutëse, anti-irrituese dhe qetëson lëkurën.

Brand

Avene

Avene, një histori e pasur që fillon në një fshat të vogël në jug të Francës. Fshati i lashtë dhe piktoresk i Avène ndodhet në luginën Orb, në zemër të Parkut Natyror Rajonal Haut Languedoc. Avene, përtej kufijve! Është një marrëdhënie e bukur dhe e vërtetë e besimit që po vendoset në të gjithë botën, midis Laboratorëve Dermatologjik të Avène dhe konsumatorëve. Besim në virtytet dermatologjike të ujit termal Avène me të cilin janë pasuruar të gjitha produktet, por edhe besimi në rëndësinë e formulimeve gjithnjë inovative.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Avene Akerat 30”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by