Antirougeurs Fort

0 Orders
#Avene 006
In stock
2,700L

Description

Antirougeurs Fort

30 ml

Përbërje galenike formuluar për lëkura që skuqen gjatë gjithë kohës.

Rregullon mikroqarkullimin dhe zbeh zonat e skuqura.

Ushqen lëkurën dhe e zbut atë.

*Pa parfum, pa paraben, pa gluten, pa sojë.

Brand

Avene

Avene, një histori e pasur që fillon në një fshat të vogël në jug të Francës. Fshati i lashtë dhe piktoresk i Avène ndodhet në luginën Orb, në zemër të Parkut Natyror Rajonal Haut Languedoc. Avene, përtej kufijve! Është një marrëdhënie e bukur dhe e vërtetë e besimit që po vendoset në të gjithë botën, midis Laboratorëve Dermatologjik të Avène dhe konsumatorëve. Besim në virtytet dermatologjike të ujit termal Avène me të cilin janë pasuruar të gjitha produktet, por edhe besimi në rëndësinë e formulimeve gjithnjë inovative.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Antirougeurs Fort”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by