Avene Soin Levres Sensibles – Lips Care

0 Orders
#
In stock
1,000L

Description

Avene Soin Levres Sensibles – Lips Care

4gr

Kujdes ditor për buzët e ndjeshme. Për buzë të buta, të dehidratuara dhe të mbrojtura gjatë gjithë vitit dhe në çdo rast.

– Komoditeti dhe mbrojtja e një përbërje hidratuese dhe ushqyese. Kjo përbërje ofron fleksibilitet, mbrojtje dhe lehtësim falë gjalpit karité, dyllit të bletës dhe ujit termal Avène.
– Cilësi e pasur, kremoze që fjalë për fjalë shkrihet në buzë (baume rezulton në një shkop).
– Përfundim transparent që nxjerr në pah buzët me shkëlqim natyral dhe përmirëson kapjen e buzëkuqit.
– Aromë e shijshme me nuancat e karamelit, trëndafilit dhe vaniljes, e cila respekton brishtësinë edhe të buzëve më të ndjeshme.

Buzët e ndjeshme të shkopit veçanërisht të përshtatshme për buzët e ndjeshme që nuk kanë komoditet në baza ditore.

Përdorimi:

Përdoreni sa herë që ju pëlqen.

Brand

Avene

Avene, një histori e pasur që fillon në një fshat të vogël në jug të Francës. Fshati i lashtë dhe piktoresk i Avène ndodhet në luginën Orb, në zemër të Parkut Natyror Rajonal Haut Languedoc. Avene, përtej kufijve! Është një marrëdhënie e bukur dhe e vërtetë e besimit që po vendoset në të gjithë botën, midis Laboratorëve Dermatologjik të Avène dhe konsumatorëve. Besim në virtytet dermatologjike të ujit termal Avène me të cilin janë pasuruar të gjitha produktet, por edhe besimi në rëndësinë e formulimeve gjithnjë inovative.

Additional information

Kategoria

Kozmetike

I përshtatshëm për

Open chat
Powered by