Baby Cotton Pads

0 Orders
#
In stock
87L

Description

Baby Cotton Pads

50pc

100% pambuk – Pastrim i butë
I testuar dermatologjikisht dhe mikrobiologjikisht

Mbulesat e pambukut SEPTONA janë ideale për pastrimin e përditshëm të foshnjës tuaj, falë madhësisë së tyre të përshtatshme, maxi. Jashtëzakonisht i butë dhe absorbues. Jo-fleecing, jo-tretjen. E disponueshme edhe në madhësinë e paketës prej 50 copë.

Brand

Septona

SEPTONA u themelua në 1975 dhe është një kompani greke. Në ditët e sotme është vendosur si një nga prodhuesit kryesorë të produkteve të higjienës personale. SEPTONA eksporton në më shumë se 70 vende të botës, duke gëzuar një pozicion të fortë edhe në Greqi. Investimi i vazhdueshëm në teknologjitë e reja, në kombinim me një sistem të sofistikuar të kontrollit të cilësisë në çdo proces prodhimi, siguron prodhimin e produkteve të higjienës personale me cilësi të lartë. Të gjitha produktet tona janë zhvilluar me një qëllim të përbashkët, për të siguruar përvojën më të mirë në rastin e përdorur. Dhe kjo njihet nga partnerët e biznesit dhe konsumatorët në të gjitha tregjet ku ne operojmë.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Higjiena

Open chat
Powered by