Baby Gentle Hair And Body Wash

0 Orders
#
In stock
2,170L

Description

Baby Gentle Hair And Body Wash

200ml

Një larje e butë e flokëve dhe trupit për të pastruar dhe mbrojtur lëkurën delikate të foshnjës.

Lloji i lëkurës: Lëkurë e ndjeshme dhe delikate e foshnjës
Shqetësim për kujdesin e lëkurës: Kujdes i butë për trupin dhe lëkurën e kokës
Cilësi: Xhel shkumëzues i aktivizuar me ujë

Brand

Skincode

Kujdesi për bukurinë dhe mirëqenien e lëkurës së ndjeshme është shqetësimi ynë kryesor në Skincode. Si udhëheqës në kërkimet dermatologjike zvicerane, ne përpiqemi të zhvillojmë formula me performancë të lartë, të shkallës mjekësore, të cilat jo vetëm që sjellin rezultate të dukshme, por gjithashtu sigurojnë tolerancë jashtëzakonisht të lartë të lëkurës; Shëndeti - Siguria - Bukuria.

Additional information

I përshtatshëm për

,

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by