Baby Liquid Talk

0 Orders
#
In stock
1,600L

Description

Baby Liquid Talk

125ml

Baby Liquid Talc është dizajnuar posaçërisht talk, në formë kremoze, për të mbrojtur të gjitha palosjet e lëkurës së foshnjës që janë të ndjeshme ndaj skuqjes dhe acarimit (qafa, këmbët, fundi, sqetullat, etj).
Talku i Lëngshëm për Foshnjën në kontakt me lëkurën, shndërrohet në talk, duke shmangur rrezikun e paqëndrueshmërisë së një pluhuri. I përshtatshëm për trajtimin e ngjyrës së foshnjave dhe fëmijëve.
Talku i tij me origjinë bimore thith butësisht çdo lagështi të tepërt dhe sekrecionet e trupit përgjegjës për acarimet dhe infeksionet mikrobike.

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

,

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by