Baby oil with hypericum and olive oil

0 Orders
#
In stock
308L

Description

Baby oil with hypericum and olive oil

200ml

Hidratim 12h – Ushqen dhe mbron lëkurën
I testuar hipoallergjik, dermatologjikisht dhe pediatrikisht
0% Parabene, Alergene, Alkool, Silikone, vazelinë

SEPTONA  vaji i foshnjës me hiperik dhe vaj ulliri, është ideal për kujdesin e përditshëm të lëkurës delikate të foshnjave, që nga dita e parë. Formula e tij e pastër me faktorë hidratues natyral, mbron, ushqen dhe mban lëkurën e foshnjës tuaj të butë, duke lënë aromë e mrekullueshme pluhur për fëmijë! Thithje e lehtë.

Brand

Septona

SEPTONA u themelua në 1975 dhe është një kompani greke. Në ditët e sotme është vendosur si një nga prodhuesit kryesorë të produkteve të higjienës personale. SEPTONA eksporton në më shumë se 70 vende të botës, duke gëzuar një pozicion të fortë edhe në Greqi. Investimi i vazhdueshëm në teknologjitë e reja, në kombinim me një sistem të sofistikuar të kontrollit të cilësisë në çdo proces prodhimi, siguron prodhimin e produkteve të higjienës personale me cilësi të lartë. Të gjitha produktet tona janë zhvilluar me një qëllim të përbashkët, për të siguruar përvojën më të mirë në rastin e përdorur. Dhe kjo njihet nga partnerët e biznesit dhe konsumatorët në të gjitha tregjet ku ne operojmë.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Higjiena

Open chat
Powered by