Baby Shampoo And Bath 400ml

0 Orders
#
In stock
2,160L

Description

Baby Shampoo And Bath

400ml

Baby Shampoo & Bath është një pastrues i butë i lëngshëm për përdorim të përditshëm të foshnjës, me veprim detoksifikues dhe qetësues. Perfectlyshtë krejtësisht i përshtatshëm për lëkurën e tij të ndjeshme të trupit, syve dhe flokëve.
Pas pastrimit, kombinimi i polisakarideve vitale me vitaminat F & B5 dhe ekstrakteve botanike (Kamomil dhe tërshërë), lë një film hidratues, qetësues dhe detoksifikues që ruan ekuilibrin fiziologjik të lëkurës, duke ofruar një ndjenjë të këndshme komoditeti dhe lumturie.
Rekomandohet për të sapolindurit, foshnjat, fëmijët e vegjël, fëmijët dhe të gjithë familjen.

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

,

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by