Barrier Cream

0 Orders
#
In stock
1,600L

Description

Barrier Cream

50ml

Formon një film të vazhdueshëm që mbron lëkurën nga agjentët e tretshëm në ujë dhe të tretshëm në yndyrë pa parandaluar funksionimin normal të lëkurës.
Mundëson që, pas disa javësh përdorimi, duart të bëhen edhe një herë të buta dhe të zhdërvjellët.

Rezistent ndaj ujit dhe sapunit.
Pa ngjyra dhe aroma.

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by