Baum Apres Soleil

0 Orders
#
In stock
2,210L

Description

Baum Apres Soleil

100ml

Formula
Gjatë ekspozimit të zgjatur në diell, rrezet UV depërtojnë në të gjitha shtresat e lëkurës dhe thyejnë mbështjellësin mbrojtës të qelizave të lëkurës. Kjo lehtë shkakton djegie nga dielli. Të privuar, ata gradualisht zbrazen nga substanca e tyre vitale. Menjëherë, lëkura juaj ndihet e lehtësuar. Balsami ynë riparues përdor 2 përbërës:
1. Ekstrakti i zjarrit: lehtëson shpejt dhimbjen dhe skuqjen në lëkurë
2. Lipidet bio-asimilueshme: synojnë membranat qelizore të ndryshuara dhe rivendosin funksionin e tyre mbrojtës
Në rregull, lëkura juaj lehtësohet, qetësohet dhe hidratohet, dhe skuqja zbehet.

Efikasiteti i testuar nën kontroll dermatologjik.

 

Brand

Vichy

Vichy është një nga markat më të njohura të kozmetikës farmaceutike në Evropë. Në zemër të një natyre të paprekur, në tokat vullkanike të Auvergne, uji Vichy merr burimin e tij. Gjatë një udhëtimi mijëravjeçar në 4,000 metra thellësi, është i ngarkuar me 15 minerale dhe lëndë ushqyese të domosdoshme për bukurinë e lëkurës. Uji vullkanik VICHY është përbërësi aktiv bazë në formulat e lëkurës VICHY.

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by