Beauty Revealing Essence

0 Orders
#
In stock
2,500L

Description

Beauty Revealing Essence

200ml

Kremi Nuxe Aquabella Beauty-Revealing është një skintonik, i zhvilluar posaçërisht për një lëkurë të kombinuar që tenton të yndyrojë. Zvogëlon poret e lëkurës dhe jep një lëkurë të freskët dhe të pastër. Struktura e lëkurës bëhet e rafinuar, duke i dhënë një sipërfaqe më uniforme të lëkurës. Ka një aromë shumë të lehtë dhe të freskët që i drejtohet asaj dhe atij – aroma është me kastravec, jasemin dhe limon. Produktet e Aquabella janë pasuruar me udhëtime hidratuese të bardha, si dhe Kompleksi i patentuar dhe i bukur Natural Blur që i jep lëkurës shumë shkëlqim dhe shkëlqim pa lodhje. Jepini lëkurës suaj bazën më të mirë për kujdesin e mëvonshëm me locionin Nuxe Aquabella Beauty-Revealing Essence.

Brand

Nuxe

Për një regjim spektakolar të bukurisë, gama e lëkurës NUXE do të thotë që ju mund të zgjidhni kremin hidratues të fytyrës, kremin kundër plakjes dhe kremin për trupin hidratues më të përshtatshëm për moshën dhe llojin e lëkurës tuaj. NUXE, natyra është produktive.

Additional information

Kategoria

Kozmetike

I përshtatshëm për

Open chat
Powered by