Bebble Solucion Larje Bottle & Dish Wash

0 Orders
#Bibble 005
In stock
570L

Description

Bebble Solucion Larje Bottle & Dish Wash

500 ml

Solucion per larjen e shisheve dhe eneve te femijes suaj.

Per nje higjene dhe perkujdesje gjithmone maksimale.

Ky solucion pastron mire dhe shpejt.

Formula e saj bazohet ne perberes aktive qe jane plotesisht te tretshem ne uje dhe nuk permbajne agjente ngjyrues te shtuar.

Keshtu te jeni te sigurte qe pas shpelarjes nuk ka gjurme ne enet apo lodrat e femijes suaj.

Formula e ketij solucioni eshte e mire edhe per nenat, pasi permban glicerine shtese per te ndihmuar zbutjen dhe idratimin e lekures.

Me nje sasi prej 500ml.

Brand

Bebble

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bebble Solucion Larje Bottle & Dish Wash”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by