Bebivita Pure Kumbull

0 Orders
#
In stock
200L

Description

Bebivita Pure Kumbull

Përbërësit: kumbull 46%,uje , bullgur, sheqer, niseshte , oriz , vitamin C

  • Pa sheqer shtese
  • Prodhim organik

Përdorimi: Të përdoret si ëmbëlsirë ose si ushqim shtesë.Pas hapjes të ruhet në frigorifer për 3 ditë. Ju lutem përdorni lugë plastike.

  • Përdoret për fëmijë nga muaji i 4.
  • Kushtojni vëmëndje sigurisë së kavanozit:Të jetë i padëmtuar.Mbyllje hermetike e kapakut me vakum

Brand

HiPP

Për katër breza, familja Hipp ka shkuar pak më tej për t'u kujdesur për gjërat e vogla të jetës; gjërat që ne besojmë kanë vërtet rëndësi. Kjo është arsyeja pse Hipp janë pionierët në produktet organike dhe në bujqësi të qëndrueshme për mbi 60 vjet, për të ushqyer të vegjlit dhe për të mbrojtur të ardhmen e tyre, sepse Hipp ka ditur gjithmonë se puna me Nënën Natyrë është më e mira për planetin.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Ushqime

Open chat
Powered by