PROENZI ArtroStop Rapid+

0 Orders
#Walmark 013
In stock
6,240L

Description

PROENZI ArtroStop Rapid+ Përfaqëson një përgatitje unike për mbrojtjen dhe rigjenerimin e kyçeve. Kombinimi unik i substancave të testuara klinikisht – glukozaminë, kondroitinë dhe Boswellin® (ekstrakt i regjistruar nga lëvorja e trungut të Boswellia searrata) është i dobishëm në të gjitha kyçet (kyçet e gjurit, ato të ijeve, të krahëve dhe të shpinës). Në fazën e parë, Boswellin® frenon shpejt dhe efektivisht procesin e inflamacionit. Dhimbja lehtësohet gjithashtu nga glukozamina dhe kontroitina, substanca kryesore të kartilagos artikulare, të cilat kontribuojnë në rigjenerimin dhe mbrojtjen e tij. Falë këtyre efekteve shkalla e lëvizshmërisë përmirësohet. Prania e manganit ndihmon në përmirësimin e gjendjes së kockave, dhëmbëve dhe indeve të buta.

 

Efektet:

  • Ndihmon në qetësimin e simptomave të dhimbshme të inflamacioneve të kyçeve
  • Principet aktive mbrojnë ushqejnë dhe rigjenerojnë kartilagon
  • Redukton ngurtësimin e kyçeve dhe përmirëson lëvizshmërinë e tyre
  • I përshtatshëm për simptomat e dhimbshme të artritit
  • I rekomanduar në raste mbingarkese të artikulacioneve të shtyllës kurrizore (puna e rëndë fizike, sporti dhe mbipesha) dhe dëmtimin e sistemit lokomotor
  • Përmirëson vetitë mekanike dhe rezistencën e kartilagove artikulare

 

Mënyra e përdorimit: 3 herë nga një tabletë në ditë pas ushqimit, të shoqërohen me lëngje. Për efekt optimal, rekomandohet përdorimi për 2 deri në 3 muaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROENZI ArtroStop Rapid+”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by