Berberine, Glucose Support Softgels

0 Orders
#Now 018
In stock
4,250L

Description

Berberine, Glucose Support Softgels

Berberine e kombinuar me vaj MCT per perthithje optimale.

Miremban nivelin e glukozes dhe te yndyrnave.

Pershkrimi:

– Mirëmban nivelin e glukozës dhe të yndyrnave

– E kombinuar me vaj MCT për përthithje optimale.

Berberina është një përbërës natyral i cili gjendet tek bimë si Hydrastis canadensis, Mahonia aquifolium dhe Berberis.

Studimet kanë treguar që Berberina ndihmon në mirëmbajtjen e nivelit të glukozës dhe të yndyrnave.

Berberina njihet si përbërës e cila ka përthithje të ulët nga trupi, prandaj NOW® ka shtuar në formulë C10 (acide yndyrore me varg të mesëm) për të optimizuar përthithjen nga trupi dhe për të shmangur shqetësimet e traktit gastrointestinal gjatë suplementimit.

Përdorimi:

1 kapsulë, 3 herë në ditë të shoqëruar me ushqim.

Paketimi: 90 kapsula xhelatinore.

Përmbajtja:

Kalori                                                                                5

Totali yndyrnave                                                       0.5 g

yndyrna të saturuara                                                 0.5 g

HCl Berberine (nga lëvoret e Berberis aristata)   400 mg

Vaj MCT (acide yndyrore me varg të mesëm)     700 mg

Acid kaprik (C10) (nga vaj MCT)                           238 mg

Perberes te tjere:

Kapsulë xhelatinoze, dyll blete, lecitin luledielli.

Brand

Now

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Berberine, Glucose Support Softgels”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by