BerryDophilus

0 Orders
#Now 020
In stock
1,920L

Description

BerryDophilus

Suport probiotik per femije dhe te rritur.

Pershkrimi:

Suport Gastrointestinal 2 bilion, 10 shtame probiotike.

Për fëmijë dhe të rritur E embëlsuar me produkt natyral- xylitol (25%) NOW® BerryDophilus™ siguron 2 bilion shtame bakteriale nga kombinimi i 10 lloje probiotikësh të provuar klinikisht që ndihmojnë florën e traktit gastrointestinal dhe fuqizimin e sistemit imunitar.

Formulimi nuk dëmton dhëmbët dhe ka shijë të këndshme.

*Shtamet probiotike në këtë produkt janë identifikuar dhe vertetuar nga teknologjia ADN-fingerprinting.

Përdorimi:

Për fëmijë nga 2 vjec e sipër dhe për të rritur: Merrni 1 tabletë të përtypshme 1-3 herë në ditë mes vakteve ose me stomak bosh.

Paketimi: 60 karamele

Përmbajtja:

Kalori                                                5

Totali i karbohidrateve               1 g

Sheqer                                              0

Xylitol dhe Sorbitol                       1 g

Perzierje 10 shtame                       2 Billion CFU

Shtamet: Lactobacillus acidophilus (La-14), Bifidobacterium lactis (Bl-04), Lactobacillus plantarum (Lp-115), Lactobacillus casei (Lc-11), Lactobacillus salivarius (Ls-33), Lactobacillus rhamnosus (Lr-32), Lactobacillus paracasei (Lpc-37), Bifidobacterium breve (Bb-03), Streptococcus thermophilus (St-21),Bifidobacterium longum (BI-05)

Perberes te tjere:

Xylitol, sorbitol, mikrokristaline celuloze, hidroksipropil celuloze, acid stearik (origjinë bimore), dioksid Silici, acid malik, shije natyrale fruta pylli, pudër rrepe dhe FOS (Fruktooligosaharide).

Brand

Now

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BerryDophilus”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by