Beta 1,3/1,6- D -Glucan 100 mg Vegan Capsules

0 Orders
#Now 021
In stock
2,800L

Description

Beta 1,3/1,6- D -Glucan 100 mg Vegan Capsules

Suport per aktivitetin normal qelizor.

Me kerpurdha Maitake.

Pershkrimi:

Beta 1,3/1,6-D-Glukan është një karbohidrat bioaktiv i derivuar nga muri qelizor i qelizave Saccharomyces cerevisiae, të njohura ndryshe si maja.

Studimet shkencore kanë treguar se majaja e derivuar nga Beta-Glukan mund të ndërveprojë me disa qeliza të imunitetit, përfshirë ato në zorrë të lidhura me indin limfoid (GALT).

GALT ekziston në traktin intestinal dhe luan një rol kritik në mirëfunksionimin e sistemit imunitar.

Kjo formulë përmban dhe kërpurdha Maitake për efikasitet më të lartë.

Përdorimi:

1 kapsulë, 1 ose 2 herë në ditë.

Paketimi: 90 kapsula

Përmbajtja:

Pluhur Beta- 1.3/1.6 D-Glukan (nga Saccharomyces cerevisiae) 100 mg * Pluhur kërpurdhe Maitake                                                               160 mg

Perberes te tjere:

Celulozë (kapsula), pluhur celuloze,

stearat magnezi (origjine bimore) dhe silicë.

Brand

Now

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Beta 1,3/1,6- D -Glucan 100 mg Vegan Capsules”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by