Beta 1,3 Glucans

0 Orders
#Solgar 033
In stock
4,100L

Description

Beta 1,3 Glucans

Suplement me beta glukane për forcimin e sistemit imunitar

60 tableta

Solgar Beta 1.3 glucans përftohet nga materiali i murit qelizor të majave/myqeve.

Beta glukanet janë polisaharide, të cilat janë pjesë e strukturës së murit qelizor të majave dhe myqeve.

Nuk mund të prodhohen nga organizmi prandaj është e nevojshme marrja e suplementeve që i kanë në përmbajtje.

Njihet vetia e beta glukaneve për ndikimin pozitiv në forcimin e sistemit imunitar.

Pa gluten.

Pa produkte të bulmetit.

I përshtatshëm për veganë dhe vegjetarianë.

Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji apo nëse keni një problem shëndetësor të caktuar konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti.

Ndërpritet në rast të shfaqjes së ndonjë alergjie.

Nuk rekomandohet te personat që janë alergjikë ndaj majave.

Ruhet në temperaturë ambienti.

Përdorimi: Rekomandohet të merret 1 tabletë deri në 3 herë në ditë, bashkë me ushqimin e shoqëruar me një gotë me ujë ,ose siç e këshillon mjeku. Nuk rekomandohet të kalohet doza ditore e rekomanduar.

Përbërësit:

Beta Glucans (as Beta 1-3 and Beta 1-6 Glucans) (from yeast cell wall concentrate), Bulking Agent: microcrystalline cellulose, Anti-caking Agents: (vegetable stearic acid, silicon dioxide, vegetable magnesium stearate), Cross-Linked Cellulose Gum, Glazing Agents: (hydroxypropylmethyl cellulose, vegetable glycerin (from palm kernel oil and coconut oil)).

Brand

Solgar®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Beta 1,3 Glucans”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by