Beta Glucans

0 Orders
#Solgar 032
In stock
3,800L

Description

Beta Glucans

Suplement me beta glukane për forcimin e sistemit imunitar

60 tableta

Beta glukanet janë polisaharide, të cilat janë pjesë e strukturës së murit qelizor të majave dhe myqeve.

Nuk mund të prodhohen nga organizmi prandaj është e nevojshme marrja e suplementeve që i kanë në përmbajtje.

Njihet vetia e beta glukaneve për ndikimin pozitiv në forcimin e sistemit imunitar.

Pa gluten.

Pa produkte të bulmetit.

Pa grurë.

Pa sojë.

Pa sheqer.

Pa aromatizues artificialë.

Pa konservues.

Pa ngjyrues.

Pa ëmbëlsues.

Pa GMO.

I përshtatshëm për veganë.

Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji apo nëse keni një problem shëndetësor të caktuar konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti.

Ndërpritet në rast të shfaqjes së ndonjë alergjie.

Nuk rekomandohet te personat që janë alergjikë ndaj majave.

Ruhet në temperaturë ambjenti.

Përdorimi:Rekomandohet të merret 1 tabletë deri në 3 herë në ditë, bashkë me ushqimin e shoqëruar me një gotë me ujë ,ose siç e këshillon mjeku. Nuk rekomandohet të kalohet doza ditore e rekomanduar.

Përbërësit:

Amount Per Serving %DV
Calories 5
Total Carbohydrate <1 g <1%* Dietary Fiber <1 g 2%* Protein <1 g 1% Sodium † 5 mg <1% Beta 1,3 Glucans (from yeast cell wall concentrate [Saccharomyces cerevisiae]) 200 mg **
*Daily Value (DV) not established Microcrystalline Cellulose, Vegetable Stearic Acid, Vegetable Cellulose, Silica, Vegetable Magnesium Stearate, Vegetable Glycerin.

Brand

Solgar®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Beta Glucans”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by