Betaine HCl 648 mg Capsules

0 Orders
#Now 022
In stock
3,350L

Description

Betaine HCl 648 mg Capsules

Betaine HCl 648 mg Capsules.

Pershkrimi:

NOW® Betaine HCl është formuluar për të mirëmbajtuar funksionet digjestive të stomakut.

Acidi Hidroklorhidrik ndihmon në tretjen e proteinave, mirëmban florën gastrointestinale dhe stimulon enzimat intestinale.

Pepsina është një proteazë e cila prodhohet në stomak dhe tret proteinat e ushqimeve.

Acidi Hidroklorhidrik prodhohet në stomak, por me rritjen e moshës bie niveli i HCl në organizëm, prandaj ne rekomandojmë suplementimin me HCl për të ruajtuar nivelet optimale.

Përdorimi:

1 kapsulë para cdo vakti.

Mos e konsumoni me stomakun bosh, nëse keni ulcër stomaku ose ulcër duodenale.

Paketimi: 120 kapsula

Përmbajtja:

Betaine HCl                                                                                     648 mg

* Proteazë (150 SAPU) (Pepsinë nga Aspergillus niger)        150 mg

Perberes te tjere:

Celulozë (kapsula), pluhur celuloze,

stearat magnezi (origjine bimore) dhe silicë.

Brand

Now

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Betaine HCl 648 mg Capsules”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by