Beurer – Termometër dixhital për fëmijë

0 Orders
#Beurer 002
In stock
900L

Description

Beurer – Termometër dixhital për fëmijë

Termometri me një dizenjo tërheqëse për fëmijë e bën matjen e temperaturës shumë të thjeshtë.

  • Majë matëse fleksibël
  • Besueshmëri e vërtetuar
  • Koha për matje afërsisht 10 sekonda
  • Teknologji matjeje me kontakt
  • Alarm i temperaturës: nga 37.8°C
  • Matje në °C dhe °F
  • Rezistent ndaj ujit
  • Mund të dezinfektohet
  • Fikje automatike
  • Sinjalizim kur matja mbaron

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Beurer – Termometër dixhital për fëmijë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by