BHA Acid Peel

0 Orders
#
In stock
8,120L

Description

BHA Acid Peel

2 x 4.5ml

Lëkura e Acidit Dermastir BHA ka një formulë unike të bazuar në peptide që nuk veprojnë në mënyrë agresive në lëkurë sapo të aplikohen. BHA Peel tregohet për lëkurën me vaj që prodhon sebum të tepërt. Ky lëvozhgë punon në mënyrë shumë efektive për të zvogëluar njollat e akneve dhe për të parandaluar shpërthimet e akneve.

Brand

Dermastir

DERMASTIR - PROFESSIONAL LUXURY SKINCARE. Ritual i Avancuar Kundër Plakjes Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një ritual të kujdesit të lëkurës që ka një efekt radikal në shenjat e ndryshme të plakjes dhe u frymëzua nga trajtimet estetike mjekësore. Ka efekt zbutës në rrudha, forcon lëkurën, përcakton konturet e fytyrës, ka efekt tonifikues dhe ristrukturues. Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një larmi produktesh për të gjitha llojet dhe shqetësimet e lëkurës.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by