BIO COLLAGENIX LIFT *1000MG *120 CAPS

0 Orders
#
In stock
2,700L

Description

BIO COLLAGENIX LIFT *1000MG *120 CAPS

Suplement ushqimor me bazë Kolagjen marin të hidrolizuar të tipit I dhe III, në formën më të pastër, në trajtë tablete.

Kolagjeni është proteina kryesore e indit lidhor në trupin tonë. Ka disa lloje kolagjeni në trupin e njeriut: 75% e lëkurës përbëhet nga kolagjen të tipit I dhe III, të cilët i japin lëkurës tonë tonusin, elasticitetin dhe rezistencën e duhur. Kolagjeni i tipit III është tipi i dytë i kolagjenit më të cilin trupi i njeriut është më i pasur, por është i pari që fillon të reduktohet me moshën, prandaj për të ndihmuar në rivendosjen e elasticitetit të lëkurës është shumë i rëndësishëm suplementimi me të. Rekomandohet për përdorime afatgjatë, i alternuar me Biocollagenix flakon.

Përdorimi: 2-4 tableta gjatë ditës, të shoqëruara me shumë ujë.

Brand

Esi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BIO COLLAGENIX LIFT *1000MG *120 CAPS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by