Biotin 300mcg

0 Orders
#Solgar 031
In stock
2,000L

Description

Biotin 300mcg

Integrator me biotinë

Paketim x 100 tableta

Biotina është një vitaminë e grupit B e tretshme në ujë.

Forcon flokët, thonjtë dhe ndihmon në pasjen e një lëkure të shëndetshme.

Biotina merr pjesë në metabolizmin e proteinave, karbohidrateve dhe yndyrnave; proçese këto që shoqërohen me çlirim energjie.

Pa OMGJ.

Pa gluten.

Pa produkte të bulmetit.

Pa konservues.

Pa sojë.

Pa maja.

Pa sheqer.

Pa natrium.

Pa ëmbëlsues.

Pa ngjyrues.

I përshtatur me dietën Halal dhe Kosher.

Pa aromatizues artificialë.

I përshtatshëm për veganë.

Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, merrni medikamente ose keni një problem shëndetësor bisedoni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të produktit.

Integratorët ushqimorë nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Ndërpritet në rastet e shfaqjes së efekteve anësore të padëshiruara.

Ruhet në temperaturë dhome.

Përdorimi: Rekomandohet të merret 1 tabletë 1 ose 2 herë në ditë pas ushqimit, ose siç këshillohet nga mjeku.

Përbërësit:

Serving Size: 1 Tablet
AMOUNT PER SERVING % DV
Biotin 300 mcg 1,000%
Other Ingredients: Dicalcium Phosphate, Microcrystalline Cellulose, Vegetable Stearic Acid, Vegetable Cellulose, Vegetable Magnesium Stearate, Silica.

Brand

Solgar®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Specifik për

flokët

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Biotin 300mcg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by