Biotin*250Mcg 100Tabl

0 Orders
#Jamieson 009
In stock
1,200L

Description

BIOTIN*250MCG 100TABL

Është pjese e vitaminave të grupit B që ndikon në metabolizmin e proteinave, yndyrës dhe karbohidratëve.

Një koenzime thelbësorë që ndikon në prodhimin e Acideve yndyrorë dhe merr pjese në shumë proçese në thonj dhe flokë .

Përdoret në trajtimin e rënies apo forcimit të flokëve.

Brand

Jamieson

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Biotin*250Mcg 100Tabl”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by