Biskote Biberon Pa Gluten 4m+ 200gr

0 Orders
#Plasmon 007
In stock
440L

Description

Biskote Biberon Pa Gluten 4m+ 200gr

Falë një recete të pasur me lëndë ushqyese të çmuara dhe pa vezë, Biskota biberon e Foshnjës ju garanton një përgjigje të përshtatshme për fillimin e shkëputjes së gjirit.

Ne zgjedhim grurin që rritet në toka pjellore natyrale. Kështu fermerët mbledhin më të mirën dhe i mbajnë me kujdes, pa nevojë për pesticide, deri në ditën e përgatitjes së biskotës sonë!

Brand

Plasmon®

Që nga viti 1902, pasioni ynë na shtyn të jemi gjithmonë pranë jush, për t'ju garantuar cilësinë dhe sigurinë më të lartë që kërkoni në produktet. Falë përvojës në të ushqyerit dhe angazhimit tonë kërkimor për më shumë se 100 vjet, ne kujdesemi për ju dhe më të vegjlit tuaj, për t'ju ndihmuar më së miri në të gjitha fazat e ndryshme të jetës.

Additional information

I përshtatshëm për

, ,

Kategoria

Ushqime

Formulimi

Open chat
Powered by